„Simonman - CASCO”

Egy egyedülálló biztosítási megoldás!

A jelenlegi gazdasági helyzet nehézségeire választ keresve és ügyfeleink ismert szempontjait figyelembe véve, biztosítási szakembergárdával a háttérben kifejlesztettünk egy egyedülállóan újszerű, mégis rendkívül egyszerűen átlátható CASCO biztosítási konstrukciót.

Könnyen felismerhető probléma, hogy mostanában még az idősebb gépjárművek káresemény miatti - teljes vagy részleges - kiesése is igen jelentős gondot jelenthet akár egy család, akár egy vállalkozás életében a további működés szempontjából és ésszerű lenne ezt a potenciális veszélyt ellensúlyozni egy biztosítási megoldással.

Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy a CASCO biztosítások megítélésének legelső szempontja a fizetendő díj szokott lenni. Ezért épp ezt tartottuk szem előtt, azaz a családok és cégek jelenlegi pénzügyi helyzetéhez maximálisan alkalmazkodó díjakat alakítottunk ki. Az „Simonman- Casco” elnevezésű egyedi termék a mai piacon elérhető hasonló biztosítások díjainál – még alacsony önrészek mellett is – jóval kedvezőbbeket tud ajánlani.

Az Ügyfél döntése alapján kiválasztott javító melletti elköteleződés jelenti a jelentős díjcsökkenés legfőbb alapját. Eszerint tehát Ön, illetve az Ön(ök) cége vállalja, hogy a megkötött CASCO biztosítás terhére történő javításokat a Simon és Társai Kft -nél végezteti el. Ennek fejében pedig élvezheti a rendkívül kedvező, más konstrukcióban jelenleg nem elérhető alacsony biztosítási díjakat.

Az igen vonzó díjak mellett a biztosítási szolgáltatás magas szintű maradt:

 • teljes körű casco megoldás elemeit tartalmazza:
  • töréskárok (beleértve a rongálást is)
  • lopáskárok (teljes és részleges), valamint rablás
  • elemi károk
  • üvegkárok
 • javítás esetén a számlával igazolt költségek térítése, az önrész levonásával, avulás-mentesen - kortól függetlenül (kivéve forgó, kopó alkatrészek esetében)
 • megsemmisülés (totálkár vagy lopás) esetén a pótlási érték a jármű káridőponti belföldi piaci
 • szélvédő javítása önrész-mentesen
 • extra tartozékok pótdíj nélküli biztosítása
 • személygépkocsik és kishaszon-gépjárművek esetén assistance és külföldi jogvédelmi segítségnyújtás és biztosítás

Érdeklődés esetén személyre szabott díjajánlatot készítünk, melynek elfogadása után elintézzük az összes szükséges adminisztratív tennivalót.

Keresse partnerünket az L-Insurance Biztosítási Alkusz Kft. részéről:

Asztalos Dóra

Tel: +36 20 934 9561 Fax: +36 70 900 1675

email: dora.asztalos@etienne.hu

WEB: www.etienne.hu